Portefeuillehouder
Henk Heijerman

Planning
Startdatum: 01-01-2020
Einddatum: 31-12-2020

In de woonvisie staat het gemeentelijk volkshuisvestings- en woonbeleid (behoefte, woningbouw- en herstructureringsprogramma) voor de komende jaren. Onze huidige woonvisie is vastgesteld in september 2015. Gelet op de voortdurend veranderende woningmarkt is het belangrijk dat we deze woonvisie (periodiek) blijven actualiseren.

Tijd (toelichting)

Terugblik 2019

In 2019 is in de raad meermaals aandacht gevraagd voor de woonvisie. In de woonvisie staat het gemeentelijk volkshuisvestings- en woonbeleid (behoefte, woningbouw- en herstructureringsprogramma) voor de komende jaren. Onze huidige woonvisie is vastgesteld in september 2015. Gelet op de voortdurend veranderende woningmarkt is het belangrijk dat we deze woonvisie (periodiek) blijven actualiseren.  Hierbij moet aandacht zijn voor starters en levensloopbestendig wonen.  Dit onderwerp is daarom in de planning voor 2020 e.v. opgenomen.

Doorkijk 2020 e.v.

In Q2 van 2020 starten we met het opstellen van de Woonvisie. Naar verwachting wordt in Q3 het product opgeleverd en zal cinformerend en opinierend en zal in Q4 ter vaststelling aangeboden gaan worden in de raad.