Portefeuillehouder
Anno Wietze Hiemstra

Planning
Startdatum: 01-01-2020
Einddatum: 31-12-2022

College bie ’t pad is een beproefd concept. Het is een laagdrempelige manier om gesprekken te voeren tussen college en inwoners. Om te horen wat er leeft onder de inwoners gaat het college de komende periode vooral in gesprek met inwoners waar geen of minder contacten mee zijn.

Tijd (toelichting)

Terugblik 2019

Het college is in 2019 weer gestart met college bie't pad met als doel minimaal 80% nieuwe contacten. Er zijn 5 activiteiten geweest. Het college heeft in Anloo gesproken met  inwoners die op dezelfde dag  jarig zijn als de Koning (60 personen), in Eexterveen met 12 producenten van streekproducten, in Gasselte met 120 campinggasten en in Gasselternijveen met 25 vaste bezoekers en vrijwilligers van De Huiskamer. Bij de  bijeenkomst met 100 nieuwe inwoners nam het college de nieuwe inwoners bie 'tpad in Gieten: de buitendienst, Wijk van de Toekomst en de vernieuwde bibliotheek zijn bezocht. 

Doorkijk 2020 e.v.

Het college gaat ook in 2020 weer bie't pad zijn om in gesprek te gaan met inwoners en organisaties waarmee het college wienig tot geen contacten mee heeft.