Planning
Startdatum: 01-01-2021
Einddatum: 31-12-2022

Omschrijving (toelichting)

In het najaar van 2019 hebben we bijeenkomsten georganiseerd om informatie op te halen bij onze inwoners ten aanzien van 'onbeperkt meedoen'. Op basis van deze informatie zullen we de lokale inclusie agenda 'onbeperkt meedoen' opstellen.

Kwaliteit (indicator)

-



Toelichting

R

Kwaliteit

April 2021

In de Raad van 12 november jl. heeft wethouder Lambert toegezegd met een overzicht te komen van maatregelen die in 2020 zijn getroffen om gemeentelijke gebouwen toegankelijker te maken. Over het algemeen geldt dat al onze gebouwen moeten voldoen aan de toegankelijkheidseisen die gelden voor mindervaliden. Dit betekent concreet dat het gebouw moet zijn voorzien zijn van een toegankelijke entree, mindervalidentoilet, deuropeners et cetera. Tot op heden zijn er geen tekortkomingen bij ons bekend en zijn er daarom ook nog geen aanpassingen gedaan.


We verwachten dat in het derde en vierde kwartaal van 2021 fysieke activiteiten in het kader van inclusie/toegankelijkheid weer mogelijk zijn. Daarnaast hebben we de huidige werkvorm aangepast door in subgroepen te gaan werken. Hierdoor verwachten we slagvaardiger te zijn.